Un nou serviciu! Poliția va informa șoferii despre ambuteiajele create pe drumuri

moldova24.info

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP a lansat un serviciu nou ”InfoTrafic”, care vine să informeze conducătorii auto despre eventuale ambuteiaje create pe drumurile locale și naționale din țară.

Șoferii vor fi informați referitor la eventualele ambuteiaje, dar și rutele de ocolire, prin intermediul diferitor surse mass-media: canale TV și radio, inclusiv pagini web de știri.

De asemenea, mesajele de informare despre ambuteiaje vor fi plasate imediat pe contul oficial de Facebook al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP.

De gestionarea acestui serviciu este responsabil Centrul de Monitorizare a Traficului al INP, care a fost recent creat, cu scopul monitorizării traficului și informării conducătorilor auto despre eventuale obstacole în trafic.

În cadrul serviciul InfoTrafic, Centrul de Monitorizare a Traficului acumulează informația parvenită de la dispeceratele subdiviziunilor de poliție, operatorii firmelor de taxi, organele administrației publice, camerele de luat vederi amplasate în oraș, care este ulterior prelucrată și făcută publică, într-un timp cât mai redus.

foto arhivă: moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By