Un avion s-a prăbuşit într-un cartier din California: Patru morți // VIDEO

13235142_G

Patru persoane au murit, luni, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit într-un cartier rezidenţial din Riverside, California, informează CNN.

Avionul de tip Cessna 310, cu cinci oameni la bord, a căzut în apropiere de aeroportul din Riverside, iar două case au fost lovite, a declarat Ian Gregor, purtător de cuvânt al Aviaţiei Federale. Aparatul decolase de la Riverside cu destinaţia San Jose.

„Nu putem spune dacă victimele au fost în casă sau sunt din avion” , a afirmat Michael Moore, şeful pompierilor care au intervenit pentru stingerea incendiului care s-a declanşat după impactul aronavei cu solul.

Oficialul a mai declarat că în avion se aflau doi adulţi şi trei adolescenţi, din aceeaşi familie, care mergeau spre casă după ce au participat la un concurs de majorete, citează Mediafax.

 Un adolescent a fost scos din avion şi a fost transportat la spital cu răni minore.

Pompierii au mai descoperit o persoană rănită în incinta unei case distruse în urma incidentului aviatic, victima fiind transportată la un spital din San Bernardino unde a fost operată.

Autorităţile sunt în căutarea a trei până la cinci persoane despre care se crede că se aflau în interiorul sau în apropierea caselor afectate de prăbuşirea avionului.

You may also like

Comments are closed.

By