Suspectul omorului din Strășeni a fost dus la Spitalul de Psihiatrie // FOTO

4052101

Minorul de 17 ani a fost escortat astăzi la Spitalul Clinic de Psihiatrie unde este supus expertizei psihiatrice. Rezultate testului medical va fi gata în 30 de zile, iar în tot acest timp minorul urmează să fie internat la secția de Psihiatrie, informează ProTV.md.

Menționăm că procurorii au cerut internarea lui Vlad Vitalie, alias „Zaieț” la Spitalul de Psihiatrie pentru a stabili gradul de responsabilitate și pentru a putea trimite dosarul în judecată.

Vlad Vitalie  este suspectat că, împreună cu alți trei minori din Strășeni, ar fi omorât-o pe Cristina Parhomenco, minora de 14 ani. Adolescenții ar fi consumat împreună băuturi alcoolice, iar cadavrul fetei l-au ascuns într-o clădire aflată în construcție.

cristina straseni

După crimă, Vlad Vitalie a fugit în România, unde își făcea studiile, iar după ce a fost dat în căutare internațională, acesta a fost reținut în Ungaria. Ulterior a fost extrădat în Republica Moldova unde avea mandat de arest pe numele său pentru 30 de zile.

În prezent, trei sunt cercetați în stare de arest, iar un alt minor de 13 ani este cercetat în stare de libertate. Conform legislației aceștia riscă până la 20 de ani de privațiune de libertate.

 

 

You may also like

Comments are closed.

By