Speluncă la Buiucani! Aveau acces doar consumatorii de droguri

Screenshot_3

Un locuitor al Capitalei în vârstă de 48 ani riscă să fie cercetat penal pentru consum de droguri şi păstrare ilegală de muniţii.

Polițiștii sectorului Buiucani au descoperit o speluncă de droguri, unde aveau acces doar consumatorii de droguri, iar bănuitul ar fi fost responsabil de tot ce se întîmpla în încăpere. În urma percheziţiilor au fost depistate mai multe pacheţele cu o substanţă uscată şi fărămiţată, precum şi un cartuş cu glonte de calibrul 9 mm. Preliminar bărbatul ar fi recunosut că este consumator de stupefiante, iar provenienţa cartuşului n-a putut-o explica.

Probele depistate au fost sigilate şi expediate Centrului criminalistic şi expertize-judiciare al IGP pentru a fi efectuate expertizele specializate. În dependenţă de rezultatele acestora, poliţiştii vor iniţia două cauze penale pentru consumul ilegal de droguri şi păstrare ilegală de muniţii.

Conform legislaţiei penale în vigoare suspectul şi eventualii complici riscă să fie sancţionaţi cu amendă în mărime de la 15 000 lei la 21 000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.

You may also like

Comments are closed.

By