Șoferii nedisciplinați, în vizorul Poliţiei de Frontieră. Vor primi citații

politia frontera

Începând de astăzi, 6 februarie 2017, angajații Poliției de Frontieră vor elibera citaţii șoferilor care se eschivează de la răspunderea contravențională.

Astfel, poliţiştii de frontieră, în timpul efectuării controlului de frontieră în punctele de trecere a frontierei de stat, vor identifica mijloacele de transport care au fost implicate în comiterea faptelor contravenţionale din domeniul circulaţiei rutiere, constatate prin intermediul Sistemului automatizat de supraveghere a circulaţiei rutiere ”Controlul traficului” şi vor înmâna citaţii șoferilor care se eschivează de la plata amenzilor. După înmânarea citaţiilor, şoferii vor putea să se prezinte la Centrul unic de monitorizare pentru documentarea încălcării, să achite benevol amenzile la ghişeul băncii sau prin intermediul terminalelor de plată amplasate în punctele de trecere a frontierei de stat.

Pentru a evita situațiile neplăcute la traversarea frontierei, inclusiv formarea cozilor, Poliția de Frontieră recomandă conducătorilor auto să verifice plata amenzilor de circulație și să le achite la timp.

Prin această măsură, Poliția de Frontieră vine să susțină acțiunile Inspectoratului Național de Patrulare, din perspectiva disciplinării şoferilor care ignoră achitarea amenzilor pentru contravenţiile din domeniul circulaţiei rutiere surprinse de camerele video pentru monitorizarea traficului rutier.

You may also like

Comments are closed.

By