Şofer drogat surprins de poliţişti în sectorul Botanica

Screenshot_8

Șoferul a fost observat de polițiști în dimineaţa zilei de 28 ianuarie curent, la ora 04.00. Potrivit oamenilor legii, automobilul în care se afla bărbatul staționa în preajma unei staţii de autobuz din bd. Dacia, iar de sub capota mașinii ieşea abundent fum.

Imediat au intervenit şi au constatat că, în autoturism se afla un individ dormind cu capul pe volan şi piciorul pe pedala de accelerare. În urma acţiunilor întreprinse de către poliţişti, bărbatul şi-a revenit. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 28 ani.

Screenshot_10

Pe bancheta din faţă poliţiştii au depistat un pacheţel din polietilenă, în care se afla o substanţă vegetală asemănătoare cânepei. Individul a recunoscut că până la incident ar fi consumat droguri, fiind transportat la Dispensarul Narcologic Republican pentru a-i fi colectate probe de sânge.

În acest context el riscă să fie cercetat penal pentru consumul ilegal de droguri şi sancţionat cu amendă în mărime de la 15 000 lei la 21 000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.

You may also like

Comments are closed.

By