Reținere la Atrium! Un bărbat din Găgăuzia, pus la pământ de polițiști // VIDEO

Screenshot_9

Ofiţerii de investigaţii din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu poliţiştii sectorului Ciocana au reţinut un individ în fața centrului comercial Atrium din Capitală. Individul a fost imobilizat şi încătuşat, fiind escortat la Inspectorat pentru audieri. El s-a dovedit a fi în vârstă de 34 ani, originar din UTA Găgăuzia.

Bărbatul este bănuit că, împreună cu un complice de-al său, ar fi bătut cu bestialitate un bărbat în vârstă de 53 ani, cu scopul de a-l deposeda de bunuri materiale. Incidentul a avut loc pe 7 februarie, pe strada Ratuş din sectorul Ciocana. Agresorii nu şi-au atins scopul şi au fugit de la locul faptei, lăsând victima să zacă pe stradă. În acest context poliţiştii i-au localizat şi identificat pe agresori, al doilea fiind încătuşat în sectorul Buiucani, care s-a dovedit a fi în vârstă de 33 ani, la fel originar din UTA Găgăuzia.

Actualmente bănuiţii se află în custodia Poliţiei Capitalei şi sunt cercetaţi penal pentru hulganism agravat. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By