Reglări de conturi la Stăuceni! Un bărbat a fost împușcat mortal

images-cms-image-000013817

UPDATE // Proprietarul vulcanizării de la Stăuceni nu va fi reținut pentru 72 de ore, în conformitate cu legea. Acesta ar fi deschis focul pentru a se apăra.

Potrivit surselor portalului Today.MD împușcăturile de la vulcanizarea din Stăuceni au avut loc după ce un grup de persoane, aproximativ 15 la număr (nu trei cum se anunțaseră anterior), ar fi venit cu intenții huliganice și cu scopul de a-l maltrata pe proprietarul vulcanizării și pe angajații acestuia. Aceștia au venit la vulcanizare ca să ceară socoteală directorului, după ce anterior unul dintre ei, fiind în stare de ebrietate, a fost implicat într-un conflict provocat de el însuși, iar astăzi a decis să vină cu amicii ca să-și facă „dreptate”.

Cei 15 s-au apropiat de vulcanizare cu un comportament agresiv, ceea ce l-a făcut pe bărbatul de 36 de ani să folosească pistolul de model CZ pe care îl deținea legal. După ce a efectuat mai multe focuri de armă în direcția lor, aceștia văzând că trei dintre ei au fost răniți, au urcat în automobilele cu care au venit și au fugit de la fața locului.

Ulterior, unul dintre ei, fiind rănit grav în zona pieptului, a decedat, iar aceștia au aruncat cadavrul din automobil lângă o stație PECO din proximitatea locului unde s-a produs incidentul.

Conform acelorași surse, bărbatul în vârstă de 35 de ani care a decedat, a fost anterior condamnat de mai multe ori, fiind cercetat penal de cel puțin 7 ori. Ceilalți doi răniți la rândul lor au antecedente penale.

images-cms-image-000010959
foto:deschide.md

(știre inițială)Împușcături ca în vestul sălbatic la o vulcanizare din Stăuceni după ce trei bărbați au venit să-i ceară socoteală proprietarului. Acesta a tras câteva focuri de armă în direcția lor cu un pistol de model CZ, iar unul dintre ei a decedat la câțiva metri de la locul unde s-a iscat conflictul. Incidentul a avut loc în jurul orei 16.00, iar la fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Solicitat telefonic, Adrian Jovmir, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Today.MD că cel care a deschis focul este proprietarul unei vulcanizări, în vârstă de 36 de ani, originar din Stăuceni.

„Trei bărbați au avut reglări de conturi cu proprietarul vulcanizării, iar acesta a scos un pistol de model CZ pe care îl deținea legal și a efectuat mai multe focuri de armă în direcția celor trei. Aceștia au fugit, însă unul dintre ei când a ajuns la o stație PECO din proximitatea locului cu pricina, a căzut jos și a murit. Victima are 36 de ani și este din aceeași localitate”, a declarat Jovmir.

Oamenii legii sunt la fața locului pentr ua stabili toate circumstanțele, iar pistolarul urmează să fie escortat la inspectorat pentru a face declarații și cel mai probabil va fi reținut pentru 72 de ore.

sursa foto: Facebook.com / Ghenadii Onica

You may also like

Comments are closed.

By