O femeie, jefuită în microbuzul de pe ruta 188. Hoțul, „domn Vladimir”, a fost prins // VIDEO

Screenshot_5

O locuitoare a Capitalei, în vârstă de 33 ani, a devenit victima unui hoţ de buzunare după ce a urcat în microbuzul de pe ruta 188, de pe strada Gheorghe Asachi. Potrivit ei, din geantă i-a fost furat portmoneul cu bani în sumă de 890 lei, acte personale şi alte bunuri materiale, depistând lipsa lor când ajunsese deja domiciliu. Respectiv victima a informat imediat Poliţia Capitalei prin intermediul serviciului specializat 902.

Astfel angajaţii Secţiei combaterea infracţiunilor în locurile publice şi transport urban din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, permanent antrenaţi în teritoriu la combaterea pungăşiilor, au reţinut pe urme fierbinţi un suspect. Acesta s-a dovedit a fi un individ în vârstă de 37 ani, anterior judecat şi domiciliat în Capitală.

În urma percheziţiilor corporale poliţiştii au depistat portmoneul, fiind ulterior returnat victimei, iar bănuitul riscă să fie sancţionat cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By