Mai mulţi locatari din sectorul Centru și-au găsit mașinile sparte (VIDEO)

Screenshot_9

Mai mulţi locatari din sectorul Centru au alertat poliția după ce și-au găsit mașinile sparte. În total, au fost deteriorate opt automobile, parcate în ogrăzile blocurilor de locuit de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Constantin Negruzzi. Este vorba de modelele BMW, Lexus, Audi, Honda, Renault şi Toyota.

Potrivit poliției, din patru automobile au fost sustrase și bunuri materiale în valoare de circa 20 000 lei.

În urma activităţilor desfăşurate, pe parcursul a 24 de ore, poliţiştii sectorului Centru au identificat şi reţinut doi suspecţi, care s-au dovedit a fi originari din Chişinău şi raionul Cantemir, cu vârstele de 17 şi respectiv 20 ani. Tânărul de 20 ani a fost anterior condamnat pentru infracţiuni de furt. Totodată forţele de ordine au depistat genţile şi alte bunuri materiale furate la domiciliul temporar al individului de 20 ani, fiind ridicate în calitate de probe delicte. În cadrul audierilor ambii bănuiţi şi-au recunoscut vinovăţia.

În prezent tânărul de 20 ani a fost reţinut pe un termen de 72 de ore, iar al doilea este cercetat în stare de libertate, întrucât este minor. Conform legislaţiei penale în vigoare bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 6 ani.

You may also like

Comments are closed.

By