VIDEO // Deputații – în prima ședință plenară (UPDATE)

parlament md

La ora 10.00 are loc prima ședință a Parlamentului din sesiunea de primăvară 2017. Astăzi, deputații urmează să aprobe Planul legislativ anual al Parlamentului pentru implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană pentru 2017. Documentul a fost dezbătut într-o ședință publică comună Parlament – Guvern, cu participarea președinților comisiilor permanente, care a avut loc la 2 februarie curent.

UPDATE // Programul legislativ anual al Parlamentului pentru implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană pentru 2017 a fost aprobat.

”Programul cu 111 acțiuni ne mobilizează și ne ajută să ne organizăm cum este mai bine. Vom depune eforturi pentru accelerarea implementării Acordului de Asociere. De asemenea, ne vom axa și mai mult asupra controlului parlamentar pentru principalele legi și reforme promovate”, a declarat președintele Parlamentului Andrian Candu.

UPDATE: 10.30 // Deputații din PSRM au înregistrat o moțiune simplă asupra activității ministrului Sănătății, Ruxanda Glavan. Socialiștii sunt nemulțumiți de majorarea tarifelor la serviciile medicale.

În această sesiune, parlamentarii urmează să discute și despre reforma sistemului financiar-bancar, a sectorului energetic, reforma justiției, lupta împotriva corupției, pachetul de integritate. precum și despre îmbunătățirea legislației electorale.

You may also like

Comments are closed.

By