Liderul DA se plânge că oamenii de afaceri nu vor să finanțeze Jurnal TV // VIDEO

Screenshot_8

Mafiotul Victor Țopa care finanțează JurnalTV nu mai are bani să-și întrețină postul. Informația a fost confirmată de liderul partidului „DA”, Andrei Năstase, care este și finul lui Țopa. Năstase a fost cel care coordona până în prezent politica editorială a acestui post.

El s-a plâns membrilor partidului „DA” din Orhei de faptul că oamenii de afaceri nu se grăbesc să finanțeze postul Jurnal TV.

„Acum uitați-vă, Jurnalul ăsta este plătit de fugarul, de interlopul, mafiotul și nănașul meu, Victor Țopa. Rău, Doamne ferește! Numai că șapte ani de zile, bani munciți în Germania, nu furați, dar munciți în Germania și băgați în Jurnal, iată acuma nu este banul! Ați văzut dumneavoastră vreun grup (în acest moment s-a adresat cuiva din auditoriu: nu rânji, măi băiete), un grup de antreprenori care să zică: băieți, de unul singur nu-i bun, dar iată în 7, 8, în 9, îl salvăm Jurnalul! Ați văzut Dvs. o inițiativă?”, a declarat Năstase.

JurnalTV a modificat grila de emisie încă pe 16 ianuare, motivând decizia prin probleme financiare. Contractul de chirie a sediului postului în baza căruia acesta a activat pe parcursul a 7 ani, a fost reziliat din cauza unei datorii de aproape 3 milioane lei. Drept urmare, administrația postului a anunțat despre reduceri masive de cadre. Inițial au fost concediați cei care lucrau la emisiunile cu cel mai înalt rating. În schimb, au rămas cei, care potrivit analiștilor, nu sunt în stare să asigure audiență, ci doar fac propagandă.

sursa: Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By