Jaf armat la o bancă din Berlin: Au furat un milion de euro

jaf-berlin-1024x683

O bancă dintr-un cartier mărginaș al Berlinului a fost prădată de hoți, într-un mod spectaculos, marți dimineață de mai mulți bărbați înarmați.

Bărbații, înarmați cu pistoale, mitraliere și gaze lacrimogene, au dat buzna într-o bancă din cartierul Frohnau, aflat la marginea Berlinului chiar înainte de deschiderea sucursalei. Potrivit Bild, citat de Libertatea, la jaf au participat patru sau cinci bărbați ce aveau fețele acoperite.

Hoții au intrat în bancă și au atacat o femeie de 42 de ani care făcea curățenie, iar apoi au așteptat alți angajați să ajungă la muncă, atacându-i unul câte unul. Aceștia erau imediat legați cu cabluri pentru a nu declanșa alarma, potrivit poliției. Hoții i-au amenințat pe funcționarii băncii, ținând armele automate îndreptate spre fețele lor. După ce toți angajații au ajuns, ei au fost puși să deschidă 100 de seife din subsolul băncii, hoții furând tot ce conțineau acestea. Apoi aceștia au fugit cu niște mașini pe care apoi le-au abandonat sub un pod în centrul orașului și le-au dat foc.

Hoții ar fi furat un milion de euro.

You may also like

Comments are closed.

By