Haine și încălțăminte în valoare de circa 3 milioane de lei, reținute de vameși

sv_1

Angajații Echipelor Mobile au prevenit două tentative de plasare pe piață a mai multor loturi de mărfuri de contrabandă, estimate la aproximativ 3 milioane de lei. Ambele cazuri au fost înregistrate ieri și au avut la bază informații operative deținute de către serviciile specializate ale Vămii.

Prima reținere a avut loc în jurul orei 01:40, în apropiere de satul Recea din raionul Rîșcani, fiind depistate în microbuzul unui conațional 15 303 articole și accesorii vestimentare, în asortiment, fără acte de însoțire. Potrivit șoferului, bunurile erau procurate din orașul Cernăuți și erau destinate mai multor agenți economici din țară.

sv_3

sv_2

Câteva ore mai târziu, la intrarea în satul Gura Bîcului, inspectorii Echipelor Mobile au stopat un autoturism, în care au găsit 124 de perechi de încălțăminte de diferite modele, fabricate în regiunea transnistreană. Marfa era transportată de către un locuitor al municipiului Bender, în vârstă de 51 de ani, care intenționa să o comercializeze pe piețele din Capitală.

sv_5

sv_4

Investigațiile sunt continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii respectivelor infracțiuni și atragerii la răspundere a persoanelor implicate.

You may also like

Comments are closed.

By