Dorin Chirtoacă a primit în dar o CUPĂ CU GLOD. Reacția primarului

Screenshot_11

Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă a primit, astăzi, în dar o cupă cu glod. Trofeul i-a fost înmânat în cadrul ședinței de lucru privind realizarea proiectului de eficiență energetică și izolarea clădirilor publice din municipiul Chișinău, la care a fost prezent și consultantul energetic al companiei de consultanţă ”LDK”, Savvas Louizidis.

Edilul capitalei a primit acest cadou din partea consilierilor socialiști în semn de „recunoștință” pentru mizeria și noroiul de pe toate străzile capitalei.

”Vedeți că o să vă dau iar în cap cu ceva de data asta”, a spus primarul, iar în momentul când consilierul PSRM a vrut să-i dea o mână caldă, Chirtoacă l-a murdărit cu glodul din cupă, iar cadoul l-a ascuns sub masă.

Screenshot_12

Screenshot_3

Screenshot_8

Ulterior a scos cupa la vedere și a comentat situația:

„N-am nicio problemă cu glodul. Noi am ieșit din rahat începând cu 2007, în care voi ne-ați băgat construind stația ceea de epurare în bătaie de joc și am mirosit 50 de ani în Chișinău. Noi o să ieșim și din glod și tocmai prin acest proiect care aduce 500 de mln de euro o să scoatem glodul din Chișinău. Iar atâta timp cât blocurile nu sunt aduse în ordine, nu sunt amenajate curțile, trotuarele, străzile, n-ai de unde. Toate astea presupun bani, iar investiții de un miliard de euro în Chișinău deocamdată n-a adus nimeni. Așa că ăsta-i glodul dvs, puteți să vă ungeți cu el pe mâini, pe față și să vă prezentați cu el în fața cetățenilor pentru că dvs l-ați adus în Chișinău. Dacă ar fi fost din start acest oraș unul european și n-ar fi fost ocupația din 1940 și aici era Europa din capul locului. Dvs ați făcut anapoda orașul. Chestiunea asta cu Glodin CHirtoacă este incompatibilă cu mine”, a declarat indignat Chirtoacă.

Menționăm că, după topirea zăpezii, oamenii sunt nemulțumiți de mizeria de pe străzile capitalei pentru care spun că-i de vină edilul capitalei.

Urmăriți imagini de la ședință:

You may also like

Comments are closed.

By