București // Oamenii continuă să manifeste față de deciziile Cabinetului Grindeanu. Un nou protest se anunță pentru diseară

guvern

Peste 1 500 de persoane continuă să protesteze miercuri în fața Guvernului față de deciziile luate de Guvern cu privire la modificarea și completarea Codurilor penale, dar și la grațierea unor pedepse.

Se scandează „Anticipate”, „Noaptea ca hoții”, „Șobolanii”, „România, trezește-te!”.

Screenshot_7

Protestul se desfășoară în mod pașnic, fără incidente. Forțe ale Jandarmeriei Capitalei supraveghează zona în care se află protestatarii, notează Agerpres.ro.

Manifestanții au început să se adune în Piața Victoriei în jurul orei 9.00.

61863561

61863559

61863558

Cabinetul Grindeanu a aprobat marți seara o ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Codului penal și a Codului de procedură penală. Tot în ședința de marți Guvernul a adoptat și un proiect de lege privind grațierea unor pedepse. După aceste decizii, câteva mii de oameni au ieșit marți noaptea în stradă pentru a-și manifesta nemulțumirea.

Un nou protest se anunță pentru diseară pe mai multe pagini de Facebook. Miercuri dimineață, în jurul ore 12.00, 21.000 de oameni își anunțaseră deja prezența la un protest sub sloganul: „Jos Guvernul”. Manifestația ar urma să înceapă la ora 19.00 în Piața Victoriei, potrivit realitatea.net.

foto: protv.ro, news.ro

You may also like

Comments are closed.

By