BOMBĂ din arhiva Anei Ursachi! Țopa, Usatîi, Ursachi, Paveliu, împreună // FOTO

ana ursachi fb

Mai multe fotografii din arhiva Anei Ursachi au fost difuzate pe adresele de email ale jurnaliștilor în această noapte. În ele Ana Ursachi pozează binevoitoare lângă Viorel Țopa, sau lângă cumnatul acestuia, Răzvan Paveliu, care la fel este condamnat la închisoare în Republica Moldova, dar se ascunde peste hotare.

IMG_2017-02-15 165426

IMG_2017-02-15 165433

unnamed (1)

„Atunci cand Ana Ursachi este „presata” politic la Chișinau, aceasta își gaseste linistea in brațele infractorului Viorel Țopa, fugit la Frankfurt. Frankfurtul este o destinație care îi place și lui Renato Usatîi, căruia îi place foarte mult să strige alături de sponsorii lui Andrei Năstase: Noi Suntem Poporul”, se menționează în mesajul trimis jurnaliștilor de pe o adresă anonimă.

Cea mai amuzantă poză este cu Usatâi, unde primarul de Bălți pozează drăgălaș lângă Ana Ursachi, cu mimici de adolescent.

IMG_2017-02-15 165512(1)

IMG_2017-02-15 165405

Deși nu se spune unde și când au pozat alături Ursachi, Țopa, Usatâi sau Paveliu, din textul anonim înțelegem că fotografiile sunt din arhiva avocatei.

Întrebarea care și-o pun autorii mesajul este de ce Ana Ursachi a fotografiat numărul mașinii lui Țopa.

unnamed

“Dacă motivele acestor întâlniri comune ale revolutionarilor populari sunt clare pentru toți, întrebarea care rămâne deschisă este: de ce ar avea oare nevoie Ana Ursachi sa fotografieze numarul masinii lui Topa”, se întreabă autorul mesajului anonim. Explicația ar putea fi legată de obișnuințele Anei Ursachi de a păstra diferite informații despre cei cu care contactează, ea având și practica de a-i înregistra pe ascuns pe cei cu care comunica atunci când era avocat.

Anterior presa a scris că ar exista o axă Chișinău – Frankfurt-Moscova, în care ar fi implicați Andrei Năstase, Renato Usatâi, Ana Ursachi, oligarhii Victor și VIorel Țopa etc. Ei și-ar fi unit eforturile pentru a încerca, cu ajutorul Moscovei, să dea jos guvernarea de la Chișinău, având mai multe tentantive în acest sens în ultimii ani.

Anul trecut Ana Ursachi a fost scoasă în față de Năstase și ruși, ea fiind unul din liderii protestului de pe 27 august, când alături de extremistul rus Alexandr Petcov, ea a instigat protestatarii și a huiduit militarii Armatei Naționale care defilau în centrul capitalei cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova.

Actualmente Ana Ursachi, la fel ca Renato Usatâi, ca Victor și Viorel Țopa, se ascunde peste hotare după ce procurorii de la Chișinău au descoperit în privința ei dovezi despre implicarea într-un omor la Chișinău, scrie politics.md

You may also like

Comments are closed.

By