Băuturi contrafăcute, depistate la o gheretă din comuna Stăuceni // VIDEO

Screenshot_1

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au depistat un lot de băuturi alcoolice cu semne evidente de contrafacere la o gheretă comercială din comuna Stăuceni. Vânzătoarea nu a putut prezenta careva acte ce ar demonstra provenienţa sau calitatea băuturilor alcoolice tari. Totodată aceasta a fost suprinsă de ofiţeri, în momentul când comercializa băuturile după orele 22:00, acţiuni interzise prin lege.

În acest context, de la faţa locului au fost ridicate 65 de sticle cu băuturi alcoolice, fiind depozitate până la decizia instanţei de judecată. De asemenea, potrivit poliției, ar putea fi efectuată şi o expertiză privind calitatea băuturilor.

Vânzătoarea riscă să fie sancţionată cu amendă în mărime de până la 1 800 lei, pentru încălcarea regulilor de comercializare cu amănuntul a băuturilor alcoolice, iar proprietarul riscă să achite o amendă de până la 6 000 lei cu privarea de dreptul de a desfăşura o anumită activitate pe un termen de la 6 luni la un an.

You may also like

Comments are closed.

By