Bătaie și răpire la Telenești! O tânără a fost urcată cu forța într-un automobil. Poliția caută trei indivizi

politia iarna

Incidentul a avut loc în seara de 25 februarie 2017. În jurul orei 20:00, patru persoane au dat buzna în gospodăria unui locuitor al raionului Telenești, pe care l-au maltratat fizic. După ce s-au bătut, indivizii au urcat-o cu forța într-un automobil de model Volkswagen pe sora victimei, o tânără în vârstă de 29 de ani și s-au făcut nevăzuți.

Bărbatul a anunțat poliția care a pornit pe urmele infractorilor. Automobilul a fost observat de o echipă de patrulare la ieșirea din raionul Telenești, însă șoferul nu a oprit la indicațiile oamenilor legii.

La scurt timp de urmărire pe traseu, echipajul de patrulare a blocat automobilul. La fața locului o persoană care ar fi comis fapta a fost reținută de către inspectorii de patrulare, acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 40 de ani. Celelalte trei persoane au fugit într-o direcție necunoscută.

În automobil, polițiștii de patrulare au găsit femeia răpită, care se afla în stare de șoc.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru răpirea unei persoane. Poliția urmează să identifice și ceilalți suspecți, iar ulterior va reveni cu detalii.

You may also like

Comments are closed.

By