UPDATE // Alertă falsă cu BOMBĂ la Aeroport

received_1514279141946043

UPDATE // Alerta cu bombă a fost falsă. În prezent se întreprind măsuri pentru a identifica și reține persoana care a comunicat despre obiectul explozibil neexistent.

Alertă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău după ce un bărbat a transmis un email prin care cere o recompensă de un milion de ruble în caz contrar va detona un obiect explozibil. Informația a fost confirmată pentru Today.MD de către Fredoin Lecari, șeful Poliției de Frontieră.

Solicitat telefonic, Fredolin Lecari, a declarat pentru Today.MD că autoritățile au fost alertate de către o persoană necunoscută, în jurul orei 15:30, printr-un email despre faptul că pe teritoriul Aeroportului a fost plasat un obiect explozibil.

„În mesaj se menționează că un obiect explozibil a fost instalat în hala de așteptarea Aeroportului, iar dacă nu va fi transmisă suma de 1 milion de ruble prin intermediul unui terminal de plată, acesta intenționează să detoneze explozibilul. La moment toate persoanele au fost evacuate din Aeroport, iar la fața locului se află poliția și geniștii din cadrul Bombteh” a menționat Lecari.

Este de menționat că aceasta nu este prima alertă cu bombă, iar cele anterioare au fost false. Oamenii legii urmează să-l identifice pe făptaș, iar dacă va fi găsit vinovat de „comunicarea mincinoasă cu bună-şiinţă despre actul de terorism”, riscă amendă în mărime de la 4 la 10 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By