Un microbuz cu moldoveni, care veneau din Germania, a fost lovit de tren în România // VIDEO

acc_livezile-1388
Un microbuz care venea din Germania și se îndrepta spre Republica Moldova a fost lovit, în localitatea Livezile, de un tren care mergea la Bistrița-Bârgăului. În ciuda impactului puternic, niciuna dintre cele 7 persoane din microbuz nu a fost rănită, scrie bistriteanul.ro.

Accidentul s-a produs în seara zilei de duminică la o trecere la nivel cu calea ferată din Livezile. Se pare că șoferul unui microbuz care venea din Germania și se îndrepta spre Republica Moldova nu s-a asigurat corespunzător și a fost luat în plin de un tren care venea de la Bistrița și se îndrepta spre Bistrița-Bârgăului, notează sursa.

Cei 7 pasageri ai microbuzului au scăpat ca prin urechile acului, refuzând toți transportul la spital, asta deși la fața locului au fost mai multe echipaje din cadrul SMURD ISU. Mai mult, la nici jumătate de oră de la producerea accidentului, moldovenii s-au îmbarcat într-un alt microbuz și au continuat drumul spre casă.

„În localitatea Livezile, un microbuz condus de un tânăr de 25 de ani din Republica Moldova, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind colizionat de trenul care circula pe relația Bistrița-Bistrița-Bârgăului. În urma accidentului, au rezultat avarii la microbuz, însă nu și la tren. De asemenea, în urma accidentului nu a rezultat nicio victimă”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Un conducător auto care circula în fața microbuzului a confirmat faptul că șoferul care a cauzat accidentul nu s-a asigurat corespunzător atunci când a trecut calea ferată și nu a mai apucat să vadă trenul și să-l evite. Tânărul șofer a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

You may also like

Comments are closed.

By