UPDATE // Un elicopter medical s-a prăbuşit în Italia: Șase MORȚI (VIDEO)

Italy-800762

Un elicopter medical care avea la bord şase persoane s-a prăbuşit marţi într-o zonă muntoasă din centrul Italiei, afirmă surse citate de presa italiană.

UPDATE: 16.00 // Cele şase persoane aflate la bordul elicopterului medical au decedat.

UPDATE: 15.45 // Elicopterul s-a prăbuşit marţi, în condiţii de ceaţă densă.

Screenshot_1

14.56 // Elicopterul, de tip AW-139, s-a prăbuşit marţi după prânz în zona Casamaina (Lucoli), în apropierea staţiunii montane Campo Felice, situată la sud de oraşul L’Aquila, relatează ziarul La Repubblica şi postul tv RAI News, citate de Mediafax.

Elicopterul aparţine Serviciului de urgenţe medicale 118 şi s-a prăbuşit imediat după preluarea unui pacient din staţiunea Campo Felice.

file

La bordul aparatului de zbor erau şase persoane – doi piloţi, un medic, un asistent medical, un salvamontist şi pacientul. Deocamdată nu se cunoaște nimic despre soarta acestora.

Postul de televiziune RAI relatează că elicopterul preluase o persoană care fusese rănită într-un accident de schi în regiunea Abruzzo, în apropiere de Campo Felice.

Misiunea de salvare nu avea legătură cu operațiunea declanșată în urma avalanșei produse săptămâna trecută în aceeași regiune din Italia, potrivit Il Messaggero, citează Agerpres.

You may also like

Comments are closed.

By