Premierul a transmis condoleanţe conducerii Republicii Kârgâze în legătură cu accidentul aviatic

nintchdbpict000294660113

Prim-ministrul Pavel Filip a transmis condoleanţe Preşedintelui Republicii Kârgâze, Almazbek Atambaev, şi Premierului kârgâz, Sooronbai Jăănbekov, în legătură cu tragicul accident aviatic produs în dimineaţa zilei de astăzi.

În mesajul său, Premierul spune că a primit cu adâncă durere vestea tragică privind prăbușirea avionul turcesc în regiunea aeroportului „Manas”, care a cauzat moartea a câtorva zeci de cetăţeni. Totodată, Pavel Filip şi-a exprimat compasiunea pentru familiile şi rudele celor care au avut de suferit, subliniind că autorităţile de la Chişinău sunt alături de poporul kârgâz în aceste momente grele.

„Exprim compasiune profundă apropiaţilor persoanelor care au avut de suferit de urma tragicului accident şi le doresc recuperare rapidă celor răniţi”, se mai spune în mesajul semnat de Premier.

avioon

Amintim că cel puţin 37 de persoane au decedat, în urma prăbuşirii unui avion de transport marfă peste mai multe case dintr-un sat aflat în apropiere de capitala Kîrgîzstanului. Aeronava s-a prăbuşit când încerca să aterizeze în condiţii de vizibilitate redusă în jurul orei locale 7.30.

You may also like

Comments are closed.

By