(UPDATE) Poliția caută hoțul din Grand Hall: A furat geanta unei femei // VIDEO

Screenshot_1

UPDATE // 1 februarie // Scuze publice: „Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău îşi exprimă regretul pentru lezarea dreptului la respectul vieţii private şi de familie a cetăţeanului Viorica TOPALĂ şi fiicei, Mariana TOPALĂ, pentru publicarea imaginilor acestora în materialul video postat la 09 ianuarie 2017 pe pagina oficială wwww.politiacapitalei.md, intitulat: “Dacă îl cunoşti, informează Poliţia Capitalei”, ulterior rectificat şi publicat cu titlul “Rectificare orientare” la data de 10 ianuarie 2017.

Relatăm că, cetăţeanul Viorica TOPALĂ şi fiica sa minoră Mariana TOPALĂ nu au nici o tangenţă şi nu au contribuit în nici un fel la săvârşirea infracţiunii de furt comisă de bărbatul suspectat din imagine. Or, imaginea Dnei Viorica TOPALĂ încercuită cu roşu şi imaginea blurată a fiicei, Mariana TOPALĂ, au fost greşit prezentate de către Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău.

Recunoaştem că, reprezentanţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău la publicarea filmului video au admis o ingerinţă, lezând dreptul persoanelor la respectul vieţii private şi de familie, precum şi dreptul la respectul onoarei, demnităţii şi reputaţiei profesionale”, se spune într-un comuncat al Poliției Capitalei.

9 ianuarie // Bărbatul care apare în imagini este căutat de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. El este suspectat că ar fi sustras o geantă în timp ce se afla în centrul comercial „Grand Hall”. Potrivit victimei, în geantă erau acte personale, telefon de model „Samsung S6”, portmoneul, în care erau 80 de euro şi 3000 lei, precum şi alte bunuri materiale.

Bărbatul ar fi profitat de neatenţia victimei, sustrăgând geanta de pe un scaun, după care însoţit de o doamnă şi un copil minor părăseşte mall-ul.

În acest context a fost iniţată o cauză penală pentru furt, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărele de contact 0 (22) 27-22-57 / 079831769

You may also like

Comments are closed.

By