Poliția a prins trei tineri care furau din locuințe

Screenshot_4

Un grup criminal a fost reţinut în flagrant în momentul în care încerca să jefuiască o casă din comuna Băcioi. Din grupare făceau parte trei indivizi cu vârstele de 18 ani, originari din Criuleni, Făleşti şi Chişinău.

În cadrul acţiunilor procesual penale, poliţiştii au constatat că aceştia sunt implicaţi în mai multe cazuri similare înregistrate.

În sectorul Centru al Capitalei bănuiţii ar fi comis cinci furturi din locuinţe şi un furt din casă în comuna Truşeni. Conform datelor acumulate aceştia forţau geamurile din termopan şi pătrundeau când proprietarii nu erau acasă. De obicei, sustrăgeau mijloace financiare sau bijuterii din aur. Doar în cazul furtului din comuna Truşeni persoanele au furat articole din aur în valoare totală de aproximativ 130 000 lei.

Bănuiţii sunt cercetaţi penal pentru furturi în proporţii deosebit de mari şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.

O parte din bijuteriile furate au fost ridicate în urma percheziţiilor demarate, iar celelalte urmează a fi depistate ulterior întrucât aceştia le-ar fi vândut.

You may also like

Comments are closed.

By