Nereguli depistate la un depozit alimentar din Capitală // VIDEO

Screenshot_5

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice a Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au depistat grave încălcări de legislaţie în activitatea unui agent economic specializat în comercializarea angro a produselor alimentare şi alcoolice contrafăcute. Factorii de decizie ai întreprinderii asigurau contrafacerea produselor cu substanţe toxice.

În cadrul investigațiilor demarate la faţa locului, de comun cu angajații Centrului de Sănătate Publică, poliţiştii au stabilit că agentul economic nu dispune de licenţă de funcţionare, precum şi de condiţii asigurate de păstrare a produselor alimentare şi alcoolice.

În urma probelor constatate la faţa locului, activitatea întreprinderii a fost stopată imediat, avînd in vedere condiţiile insalubre şi încăperile devastate. În acest context factorii de decizie ai întreprinderii au admis un şir de încălcări privind desfăşurarea unei activităţi de întreprinzător fără autorizaţie, licenţă sau certificat, eliberate de autoritatea competentă în temeiul legii”.

Conform legislaţiei în vigoare poliţiştii vor aplica sancţiuni sub formă de amenzi în mărime de la 2 000 la 6 000 lei cu sesizarea instituţiilor abilitate în domeniu , pentru desfaşurarea investigaţiilor suplimentare, iar depozitul clandestin a fost sigilat conform procedurii.

Este de menţionat că, depozitul era camuflat pe teritoriul unui Centru pentru copii si tineret din Capitală.

You may also like

Comments are closed.

By