Jurnal TV mai are doar 47 de susținători? Marea campanie de donație le-au adus Topilor fabuloasa suna de 216 dolari. Ei cereau de la populație 800 de mii lunar

jurnal TV

Jurnal Trust Media a reușit să adune până la acest moment suma modestă de 216 USD din cei 800 de mii pe care trustul oligarhului Victor Țopa a încercat să-i strângă de la cetățeni din donații. Lipsa de reacție a moldovenilor la acțiunea Jurnalului a fost observată de bloggerul Eugen Luchianiuc, care a scris un articol ironic la acest subiect.

“216 usd. Cam cât cheltuie, în mediu, vedetele lor (vedetele Jurnal TV n.r.) aflându-se la Drive”, a scris Luchianiuc.

Luchianiuc spune că e de râsul găinilor și totodată în bătaie de joc față de zecile de ”vedetuțe” lansate de JTV care acum foarte frumos “i-au întors fundul acestui post de televiziune”.

“216 usd. Cam atât valorează tot fâsul JTV care cândva urma să fie o televiziune de știri calitativă. ”Urma să fie”, a mai scris bloggerul.

“Și încă ceva, toți cei care se vaietă pe facebook că s-a închis JTV, o întrebare la voi: De ce nu donați bani ca să se strângă 800 de mii de euro ca vedetele de la JTV să aibă căsuța lor? Sau ați înțeles că ei merită exact atâta cât merită, adică aproape nimic?”, i-a întrebat, retoric, Luchianiuc.

You may also like

Comments are closed.

By