20 C
Chișinău
Thursday, April 22, 2021

UPDATE // Drumuri blocate spre România şi Ucraina şi zboruri anulate

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

UPDATE // 15:30: Punctele de trecere “Cișmichioi”, “Giurgiulești-Galați Fero” și ”Giurgiulești-Reni” de asemenea nu autorizează trecerea frontierei de stat, motivul fiind vremea nefavorabilă.

UPDATE // 14:30: Prin alte două puncte de trecere, “Ceadîr-Lunga-Novîe-Troianî” și “Vulcănești”, nu se autorizează trecerea frontierei de stat.

De asemenea, în punctul de trecere “Aeroportul Internațional Chișinău”, la intrare în R. Moldova, cursa aeriană “Viena-Chișinău”, de la ora 15:15, și la ieșire din R. Moldova, cursa aeriană “Chișinău – Viena”, ora 15:55, au fost anulate, din cauza condițiilor climaterice nefavorabile.

Drumurile de ieşire din orașul Galați spre alte oraşe sunt blocate, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, anunță Poliția de Frontieră. În acest sens, participanții la trafic sunt îndemnați sa se abțină de la călătoriile planificate în România, prin punctul de trecere “Giurgiulești – Galați”.

La fel, sunt înzăpezite drumurile pe traseele spre Odesa, “Belgorod-Dnestrovsc” unde circulația transportului este interzisă.

Şoferii sunt rugați să evite traversarea frontierei de stat prin punctele de trecere amplasate la frontiera cu Ucraina, “Palanca – Udobnoe”, “Tudora – Starokazacie”, inclusiv “Mirnoe – Tabaki” și “Ceadîr Lunga-1”.

imagine arhivă

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img