Băuturi aloolice de lux, scoase din circuit ilegal în Orhei

Screenshot_1

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au contracarat acţiunile ilegale unui bărbat în vârstă de 43 ani, locuitor al oraşului Orhei, care intenţiona să comercializeze ilicit băuturi alcoolice de lux în lipsa actelor de provenienţă, de calitate, precum şi fără mărci de acciz.

Poliţiştii au descins percheziţii autorizate la domiciliul acestuia, unde au fost găsite mai multe cutii cu băuturi alcoolice tari în asortiment. Bărbatul n-a putut demonstra sau prezenta vreun act de provenienţă a băuturilor, care au fost estimate în sumă totală de 36 000 lei. Respectiv au fost iniţiate investigaţii speciale în vederea identificării persoanelor complice în acest caz, stabilirea provenienţei băuturilor alcoolice, precum şi căile de transportare ilegală.

Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în mărime de 3 000 lei, iar cele 50 de sticle cu alcool au fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată. Totodată poliţiştii vor sesiza instituţiile abilitate, pentru a fi demarată o expertiză specializată asupra băuturilor alcoolice.

You may also like

Comments are closed.

By