Ancheta de serviciu privind omorul tinerei din Strășeni s-a soldat cu sancțiuni și concedieri

omor straseni

Inspectoratul General al Poliției anunță despre finalizarea anchetei de serviciu cu privire la acțiunile întreprinse de polițiștii Inspectoratului de Poliție Strășeni, în cazul omorului fetei de 14 ani, găsită moartă la sfârșitul lunii noiembrie 2016.

Astfel, ofițerul de sector din cadrul IP Strășeni a fost concediat din funcție, șeful de sector și șeful Secției ordine publică au fost sancționați disciplinar cu mustrare, iar șeful IP Strășeni a fost sancționat disciplinar cu retrogradare cu un grad special.

Amintim că, la începutul lunii decembrie conducerea IGP a inițiat o anchetă de serviciu internă în urma căreia au fost suspendați din funcții șeful Inspectoratului de Poliție Strășeni, șeful Secției ordine publică, șeful Serviciului poliției criminale și ofițerul de sector din cadrul IP Strășeni, responsabili de documentarea cazului dat.

cristina straseni

Reamintim că minora de 14 ani, Cristina Parhomenco, a fost omorâtă la sfârșitul lunii noiembrie 2016, cadavrul acesteia fiind găsit într-o clădire părăsită. Fata ar fi fost bătută până la moarte cu scânduri și bucăți de cărămizi.

Principalul suspect este un adolescent de 17 ani care ar fi săvârșit crima împreună cu alți trei tineri.

You may also like

Comments are closed.

By