Zinaida Greceanîi este NOUL președinte al PSRM

greceanii dodon

Începând de astăzi, președintele fracțiunii PSRM, Zinaida Greceanîi este noul președinte al Partidului Socialiștilor din RM. Greceanîi a fost aleasă în fruntea PSRM, cu vot unanim, în cadrul celui de-al XIV Congres Extraordinar al formațiunii.

„Cu această decizie, Partidul Socialiștilor începe o nouă etapă de dezvoltare, o etapă importantă pentru a intra în actul de guvernare pe parcursul următorilor ani – un an jumătate, doi – în urma alegerilor parlamentare, care, sper, să fie altceva. Consider că o femeie în politică, cu atât mai mult în fruntea celui mai mare partid din RM, la sigur, va arăta cum, de fapt, se face politica în RM”, a declarat Igor Dodon după Congres.

El a menționat că în suflet va rămâne, și în continuare, socialist.

„În suflet rămân socialist și voi fi alături de colegii mei cu care am luptat pe parcursul ultimilor cinci ani. Lupta continuă. Alegerile prezidențiale a fost o etapă intermediară, urmează să învingem și la alegerile parlamentare, tot împreună”, a adăugat Dodon.

La rândul său, Zinaida Greceanîi a spus că printre obiectivele PSRM sunt: victoria în alegerile parlamentare anticipate, crearea unei noi majorități parlamentare, crearea unui nou Guvern care va lucra spre binele Moldovei.

„Mișcarea socialistă va lua amploare în RM. Muncim, echipa este bună, urmează s-o consolidăm. Important este să nu dezamăgim poporul. Lupta politică este în campania electorală, după – noi, politicienii, avem o menire: să muncim pentru țară”, a subliniat Zinaida Greceanîi pentru presă.

Menționăm că Igor Dodon va fi învestit în funcția de președinte al Republicii Moldova pe 23 decembrie.

You may also like

Comments are closed.

By