Vlad Plahotniuc îi umilește pe Maia Sandu și Andrei Năstase

plahotniuc333333333

Noul președinte al democraților, Vlad Plahotniuc, i-a luat peste picior pe liderul DA, Andrei Năstase și președintele PAS, Maia Sandu. În discursul său din cadrul CongresuluI VIII-lea al PDM, care a avut loc astăzi, Plahotniuc a declarat că Partidul Democrat trebuie să se poziționeze ca un partid care livrează rezultate concrete, nu să se dea în spectacol pe la televiziuni cum o fac alții.

„Deja azi Partidul Democrat trebuie să se poziționeze ca un partid care livrează rezultate concrete, ca un partid care duce lucrurile până la capăt, ca un partid al acțiunii. Asta înseamnă să faci politică pentru oameni, și nu să te dai în spectacol la televiziuni sau pe rețele de socializare, făcându-l pe Vlad Țepeș sau pe Albă ca Zăpada. Nici exagerarea poziționării geopolitice nu este una productivă, nu este deloc în folosul societății. Avem în Moldova diverse partide: pro ruse, pro românești, pro europene, fiecare își ia turta lui în campania electorală și pe urmă nu mai produce nimic, și așteaptă următoarele alegeri”, a declarat Plahotniuc.

În adresarea sa către membrii partidului, Vlad Plahotniuc a mai menționat că Partidul Democrat va veni cu o nouă modalitate de a face politică.

„Cel mai bun loc, pe care PDM-ul trebuie să-l ocupe ca să fie aproape de oameni, nu este pe scena politică, nu este în lumina reflectoarelor unde fiecare partid își joacă rolul și așteaptă apoi aplauzele”, a adăugat liderul PD.

De menționat că Vlad Plahotniuc a fost ales, cu vot unanim, în calitate de președinte al PD. Decizia a fost luată în cadrul Congresului de astăzi la care au participat aproximativ 1000 de delegați din toate raioanele țării, invitați din partea altor partide politice, reprezentanți ai mediului academic și cultural, precum și reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat la Chișinău. În sala Congresului au fost prezenți și Luis Ayala, secretarul general al Internaționalei Socialiste, Victor Ponta, vicepreședinte al Internaționalei Socialiste, Președinte al Comisiei Afaceri Europene din Parlamentul României, Sonja Lokar din partea Partidului Socialiștilor Europeni, precum și mai mulți lideri de social democrați din Georgia, Ucraina și România.

You may also like

Comments are closed.

By