Un tată din Basarabeasca își exploata sexual fetița de 14 ani

15415989_1091783647601370_1757068631_n

Un bărbat de 44 de ani, domiciliat în Basarabeasca, este suspectat de exploatare sexuală comercială a fetiței sale de 14 ani. Anterior, acesta a fost condamnat pentru leziuni corporale grave cu survenirea decesului.

Profitînd de vîrsta copilului și de faptul că se află în îngrijirea sa, bărbatul, timp de doi ani, a exploatat sexual comercial copilul minor.

Faptele erau săvârșite în locuința suspectului situată în orașul Basarabeasca, iar periodic prin înţelegere cu diferiţi clienţi beneficiari, era impusă să presteze servicii sexuale contra plată.

Pînă în prezent, forțele de ordine a identificat o persoană cu vîrsta de 57 de ani, care ar fi prestat servicii sexuale cu minora.

Ca urmare a șase percheziții, efectuate la domiciliul suspectului au fost ridicate obiecte, care ar putea avea importanţă pentru cauza penală.

Tatăl minorei și bărbatul care ar fi prestat servicii sexuale cu aceasta, sînt arestați pe un termen de 30 de zile.

Conform prevederilor legislației penale în vigoare, persoanele culpabile de „Traficul de fiinţe umane”, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 de ani.

La moment, polițiștii continuă măsurile speciale de investigații, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor săvîrșirii infracțiunii vizate și a persoanelor implicate în acest caz.

You may also like

Comments are closed.

By