Un tânăr din Horești, reținut. A omorât un cuplu acum trei luni // VIDEO

omor_0

Un tînăr de 21 de ani, domiciliat în satul Horești, raionul Ialoveni, este suspectat de dublu omor. Crima a fost săvărșită acum trei luni, iar la 22 decembrie curent, angajații Direcției Combaterea crimelor grave a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Procuratura și Inspectoratul de Poliție din Ialoveni au reținut făptașul.

Omorul ar fi avut loc la sfârșitul lunii septembrie 2016. Un bărbat din Găureni, raionul Ialoveni a anunțat poliția după ce și-a găsit vecinul fără suflare.

La fața locului, poliția a depistat cadavrul bărbatului de 52 de ani. În urma examinării, medicul legist a constatat că, decesul bărbatului a survenit în urma multiplelor leziuni în regiunea capului.

La 1 octombrie curent, poliția a fost anunțată de un alt localnic precum că, în extravilanul satului Găureni, în lanul de viță de vie a fost depistat cadavrul unei femei de 56 de ani, cu semne de moarte violentă. Aceasta s-a dovedit a fi soția bărbatului de 52 de ani.

După trei luni de investigații, polițiștii au reținut presupusul suspect de 21 de ani care și-a recunoscut vina parțial. El a declarat că i-a omorât pe cei doi din răzbunare, deoarece victimele i-ar fi interzis acestuia să aibă o relație cu fiica lor de 18 ani. De asemenea, acesta a încercat să ascundă probele infracțiunii, distrugând prin ardere hainele proprii.

Bănuitul este arestat pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru omor intenționat. El riscă închisoare pînă la 20 de ani sau detenție pe viață.

You may also like

Comments are closed.

By