Un angajat al Preturii Centru, prins cu heroină. Prepara și se droga chiar în biroul de serviciu // VIDEO

Screenshot_5

Specialistul principal în cadrul Preturii sectorului Centru din municipiul Chişinău a fost reținut în flagrant în timp ce comercializa droguri de tip heroină. Reținerea acestuia a avut loc pe 25 noiembrie 2016.

La 2 decembrie 2016, ofițerii Direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații au efectuat percheziții în biroul de serviciu al funcţionarului public. Oamenii legii au ridicat seringi utilizate cu urme de sînge, dar și alte susbtanțe, obiecte, instrumente, utilizate la prepararea heroinei, un pachețel confecționat artizanal din folie de staniol în care se afla un gram de heroină.

Acțiunile întreprinse denotă faptul că persoana reținută nu era antrenată numai în distribuirea drogurilor, dar și în consumul acestora la locul de muncă.

Totodată, potrivit poliției, în timpul reținerii asupra funcționarului au fost depistate aproximativ 0,5 gr de substanţă solidă asemănătoare cu heroina. Pentru demonstrarea vinovăţiei acestuia, a fost efectuată o achiziţie de control, fiind procurat prin intermediul unui investigator sub acoperire o doză de heroină. Un gram de heroină funcţionarul îl vindea cu 2400 de lei.

La moment, suspectul este arestat pentru 30 de zile. Anterior, acesta a fost condamnat pentru infracţiuni similare. Dacă i se va dovedi vinovăția, acesta riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By