SOLIDARITATE MAFIOTĂ! Victor Țopa și-a pus Jurnal TV să-l acopere pe omul de la Chișinău al hoțului în lege Grigore Caramalac

topa

Jurnal TV, postul de televiziune finanțat de oligarhul fugar Victor Țopa îl acoperea pe fostul prim-adjunct al procurorului general Andrei Pântea, acuzat că ar fi fost omul hoțului în lege Grigore Caramalac (alias Bulgaru) în procuratură.

Despre aceasta povestește într-o discuție cu Renato Usatîi chiar avocata Țopilor, Ana Ursachi, care se plângea că a inițiat niște verificări în privința lui Pântea, dar nu a fost susținută de presa lui Țopa.

Mai mult, Pântea a telefonat-o și a recunoscut că are ”oamenii lui” la Jurnal TV și a rugat-o să o lase în pace.

Amintim că anterior presa a mai scris despre relațiile dintre Țopa și Caramalac și chiar despre o întrevedere dintre reprezentantul Țopilor, Andrei Năstase cu Caramalac la Moscova.

Mai mult, în aceeași convorbire, Usatîi vorbește și despre legăturile dintre Țopi și raiderul Nr1 din spațiul CSI, Veaceslav Platon.

În discuția înregistrată de Ana Ursachi, Usatîi se laudă cum finanțează presa din Republica Moldova precum Pro TV, RTR, Omega, dar și despre relațiile sale la Moscova cu unele personalități precum Sofia Rotaru, pe care o numește ”babușka” și povestește cum cânta cu aceasta în Kremlin.

sursa: Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By