Răpită de lângă un centru comercial din capitală de fostul iubit // VIDEO

Screenshot_4

O tânără de 19 ani a fost urcată cu forţa într-un automobil de câțiva indivizi în preajma unui centru comercial. Poliția a fost alertată de către mama acesteia care a anunțat că nu cunoaște locul aflării tinerei. Incidentul a avut loc pe 7 decembrie.

Urmare a măsurilor demarate pe urme fierbinţi, forţele de ordine au constatat că tînăra a fost răpită de patru tineri, cu vârstele cu prinse între 20 ani şi 23 ani, domiciliaţi în Capitală. Trei dintre aceştia au fost localizaţi şi reţinuţi în Chişinău, iar al patrulea individ, de 22 de ani, a fost găsit în raionul Basarabeasca, unde plecase împreună cu victima la un cunoscut de-al său. El s-a dovedit a fi fostul iubit al tinerei, potrivit căruia ar fi recurs la acţiuni violente din cauza geloziei, victima fiind văzută în anturajul unor tineri necunoscuţi.

Toţi patru bănuiţi au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind cercetaţi penal pentru răpire de persoană. Doi dintre aceştia anterior au fost judecaţi pentru jaf şi huliganism, iar unul se afla în căutare pentru escrocherii.

Tinerii riscă o pedeapsă cu închisoare de la 6 ani până la 10 ani.

You may also like

Comments are closed.

By