Polițiștii de frontieră au primit distincţii şi avansări în grad

Screenshot_8

Mai mulți polițiști de frontieră, care s-au remarcat prin merite deosebite pe parcursul anului 2016, au fost premiaţi în cadrul unei ședințe, care s-a desfășurat pe 29 decembrie, la Departamentul Poliției de Frontieră al MAI.

În semn de apreciere pentru rezultatele deosebite obţinute în activitate, șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, a oferit distincții speciale, precum Crucea „Pentru Merit”, medalii, diplome de onoare și mulțumiri. De asemenea, au fost avansați în gradul profesional polițiștii de frontieră care au demonstrat profesionalism în desfăşurarea activităţii, pe parcursul acestui an.

Cu această ocazie, șeful PF a transmis felicitări polițiștilor de frontieră și i-a îndemnat să-și continue munca cu aceeași dăruire: ”Nu uitați că profesia de poliţist de frontieră a fost și este nobilă în continuare. Sarcina noastră nu este deloc ușoară și trebuie să ne facem datoria corespunzător, întrucât în anul viitor ne așteaptă noi provocări”.

De asemenea, Fredolin Lecari a conferit medalii ”Pentru cooperare” angajaților Centrului Național Anticorupție, pentru contribuție semnificativă la cooperarea activă în domeniul luptei împotriva corupției.

Screenshot_10

Screenshot_9

Screenshot_14

Screenshot_13

Screenshot_15

Screenshot_11

Screenshot_12

You may also like

Comments are closed.

By