Mărturiile tânărului care a tamponat o conductă de gaz pe strada Tiraspol din capitală // VIDEO

accident tiraspol

Poliția a reținut șoferul care a tamponat două mașini, după care a intrat cu mașina într-o conductă de gaz, provocând o explozie. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 25 de ani din Chișinău. Tânărul nu era proporietarul automobilului, l-ar fi furat de la un alt tânăr de 24 de ani. Cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul reţelelor de socializare. A mers în vizită la acesta, iar când victima a adormit, tânărul i-a sustras cheile de la automobil, un laptop, un telefon mobil, portmoneul cu bani şi alte bunuri materiale.

Individul a urcat în automobilul de model Hunday şi s-a deplasat prin centrul Capitalei, a tamponat trei automobile parcate pe marginea carosabilului, după care ar fi pierdut controlul volanului şi a deteriorat o conductă de gaz în preajma unui magazin din strada Tiraspol. După impact, individul a fugit într-o direcţie necunoscută.

La moment acesta se află în custodia Poliţiei Capitalei pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru furt şi răpirea mijlocului de transport. El riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 10 000 lei la 20 000 lei sau închisoare de la 1 an la 3 ani.

video: realitatea.md / politiacapitalei.md

You may also like

Comments are closed.

By