Ipocrizia Nataliei Morari! Se„războiește” cu Plahotniuc, dar în emisiunea ei vin bani de la Edelweiss

interpol

Un blogger de la Chișinău a început să numere banii pe care îi primește Natalia Morari de la Vlad Plahotniuc pentru a-și putea finanța emisiunea Interpol.

În timp ce la emisiunile sale de la TV7 Natalia Morari îl critică pe Plahotniuc, în pauzele de publicitate se difuzează necontenit spoturile despre Edelweiss, plătite din fundația cu același nume a lui Plahotniuc. De la asta a pornit bloggerul Eugen Luchianiuc pentru a afla cu cât contribuie la bugetul TV 7 cel pe care Natalia Morari îl critică dur.

“În lunile august-noiembrie fundația Edelweiss a transferat pe conturile celor de la TV7 circa 260 de mii de lei. În august au fost 27 de difuzări (0:31:30), în septembrie au fost 137 difuzări (2:30:28), în octombrie au fost 193 difuzări (durata 2:57:38) iar în noiembrie au fost 27 difuzări (0:26:27)”, a scris Luchianiuc pe blog, cu referire la datele obținute de o cunoștință de la TV7.

Cu această ocazie, Luchianiuc l-a ghiontit și pe directorul Starnet, despre care Luchianiuc face aluzie că și-ar ascunde averea prin offshore-uri.

“Eu în locul lui Machedon, de la Starnet, în loc să duc valize în Cipru aș mai lăsa una la TV7, dacă tot e partener general al emisiunilor de acolo”, a accentuat Luchianiuc.

You may also like

Comments are closed.

By