Întrevederea între Dodon și Filip nu va avea loc la ora 12.00

filip

Purtătorul de cuvânt al președintelui și consilierul pe domeniul politic, Ion Ceban, a anunțat, cu puțin timp în urmă, că întrevederea dintre Igor Dodon și premierul Pavel Filip nu va avea loc la ora 12.00, cum a fost planificată și anunțată inițial.

„Anunț. La moment a intervenit o modificare în agenda președintelui. Întrevederea planificată cu dl prim-ministru nu va avea loc la ora 12.00. În același timp, vă comunicăm că aceasta se va desfășura, totuși, astăzi pe parcursul zilei”, a anunțat Ceban pe Facebook.

Ulterior, Ion Ceban a mai postat un mesaj pe pagina de socializare în care a anunțat despre noile schimbări care vor avea loc la Președinție. La fel, Ceban a anunțat că în curând clădirea Președinției va fi reparată.

„Reguli noi în aparatul președintelui. Am aflat prin surprindere că în cadrul președinției, în 4 ani, practic nu au fost organizate ședințe de lucru de planificare de dimineață, nici cu aparatul, nici cu consilierii. Vă informăm că șeful statului, astăzi a desfășurat prima ședință de lucru cu toți consilierii nou-numiți la ora 8.30, unde au fost prezentate prioritățile pentru săptămîna curentă. Așa se va întîmpla zilnic, de azi înainte. Avem o agendă plină pentru această săptămînă, vă invităm să o urmăriți. De asemenea, s-a desfășurat prima ședință cu întreg aparatul președintelui, în număr de peste 70 de persoane. Angajaților aparatului li s-a comunicat faptul că astfel de întîlniri vor avea loc săptămînal. În același context, șeful statului a menționat că cea mai importantă solicitare pe care o are față de colaboratori este profesionalismul. Dl Igor Dodon a solicitat implicare maximă de la fiecare angajat. Totodată, șeful statului a dat asigurări că în viitorul apropiat clădirea președinției va fi reparată, iar acest lucru se va realiza din surse externe, fără a pune cheltuielile respective pe seama bugetului de stat”, a scris Ceban.

Amintim că în cadrul unui briefing de presă, președintele Igor Dodon a declarat că se va întâlni cu primul ministru pentru a discuta despre activitățile ce urmează să aibă loc. În cadrul aceluiași briefing, Dodon a prezentat echipa prezidențială.

You may also like

Comments are closed.

By