21.2 C
Chișinău
Monday, June 21, 2021

Incendiul din clubul de noapte din SUA, soldat cu cel puțin 33 de MORȚI

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Cel puţin 33 de persoane şi-au pierdut viaţa, în urma incendiului produs sâmbătă la un concert desfăşurat într-un club de noapte din statul american California, la periferia oraşului San Francisco. Autorităţile locale au precizat că numărul victimelor ar putea să crească, mai ales că 70% din clădire urmează să fie cercetată.

1638113_630x354

Un oficial al poliţiei a afirmat că în clădire se aflau între 50 şi 100 de persoane, însă multe dintre persoanele iniţial considerate dispărute au fost găsite.

De asemenea, Kelly a precizat că aproximativ 30% din clădire a fost cercetată până în acest moment.

1638412_630x354 1638340_630x354

Screenshot_4

Incendiul a izbucnit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în timpul unui concert al trupei Golden Donna. Pompierii au stabilit că sala de concerte a clubului nu avea dispozitive automate pentru depistarea şi stingerea incendiilor.

Persoanele aflate în interior au fost nevoite să folosească doar două ieșiri de urgență, în momentul în care a izbucnit incendiul. Legătura dintre primul și al doilea etaj se făcea pe o scară improvizată din paleți. De altfel, cele mai multe cadavre au fost recuperate de la al doilea etaj, după ce scara din paleți a ars. Atunci când pompierii au ajuns la fața locului, aceasta era complet distrusă.

Clădirea, un fost depozit, a fost descrisă drept un „labirint cu studiouri ale artiștilor” și se afla sub investigație de mai multe luni, în urma unor plângeri legate de gunoaiele aruncate de locatari în faţa clădirii.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img