Doi ucraineni și doi români, învinuiți că au traficat o moldoveancă din Cahul

trafic

Doi cetăţeni ai Ucrainei şi doi ai României sunt învinuiţi de traficarea unei femei în scop de exploatare sexuală comercială în România.

În perioada aprilie – mai, inculpaţii au recrutat o femeie din Cahul, pe care prin înşelăciune, sub un pretext inventat, au transportat-o în România, la Galaţi, unde aceasta a acordat servicii sexuale mai multor persoane. După ce a revenit acasă, victima a fost impusă de către inculpaţi să le întoarcă o parte din bani pentru cheltuielile privind transportarea acesteia în România.

În luna iulie curent, inculpaţii au încercat din nou să traficheze victima şi încă o persoană din anturajul acesteia, însă femeia a anunţat oamenii legii, după care toţi patru au fost reţinuţi de procurori şi colaboratorii Centrului pentru Combaterea Traficului de persoane. La momentul reţinerii, unul din ei deținea acte false.

Actualmente, doi intre inculpaţi se află în arest preventiv, iar ceilalţi au interdicţia de a părăsi ţara. Dacă vor fi recunoscuţi culpabili de cele incriminate, ei riscă până la 15 ani de detenţie.

You may also like

Comments are closed.

By