Doi dintr-o lovitură! Manipularea Lorenei Bogza care a băgat-o în zona mincinoșilor și l-a făcut pe Usatîi mai balabol

usatii bogza

Jurnalista de la Pro TV, Lorena Bogza a profitat de calitatea de “balabol” a lui Renato Usatâi pentru a încerca să inducă în eroare opinia publică referitor la miile de euro pe care le-ar fi plătit Usatâi PRO-TV-ului, ca abonament pentru a-i lustrui imaginea. Totul a pornit de la o înregistrare audio apărută ieri pe internet, în care Usatâi vorbește cu Ana Ursachi despre posturile cu care a colaborat înaintea campaniei electorale din 2014, menționând că la Pro TV plătea un abonament lunar de 8000 euro.

Deși putea să verifice la contabilitatea PRO TV, Lorena Bogza l-a întrebat pe Facebook pe Usatâi dacă banii, menționați de el în înregistrarea audio, au fost cheltuiți la Pro TV pentru publicitate electorală sau pentru altceva. Iar Usatâi, în stilul său caracteristic, de balabol, și-a schimbat declarația și a scris Lorenei Bogza că e vorba despre bani achitați pentru publicitatea electorală.  

Triumfător, Lorena Bogza a scris ulterior pe Facebook că Usatâi a confirmat că sunt bani din electorală și a arătat cu degetul la obraz jurnaliștilor care au scris ieri despre acest subiect. Doar că potrivit unei investigații a portalului deschide.md, potrivit rapoartelor financiare prezentate de partidul „Patria”, cu care a candidat Usatîi la alegerile din 2014 reiese că sumele, menționate în discuția cu Ana Ursachi, nu se regăsesc în documentele prezentate la CEC pentru publicitatea electorală în perioada octombrie-noiembrie 2014. “Astfel, „Patria” a achitat companiei ICS Pro Digital SRL (postul de televiziune ProTV) 106 512 lei sau 5729 euro, potrivit cursului valutar din acea perioadă”, a scris deschide.md.

Lorena Bogza, pe de o parte, a consolidat statulul de balabol al lui Renato Usatâi, iar pe de altă parte s-a dat de rușine mințind și manipulând, fără a verifica datele oficiale și prezentând ca adevăr ceea ce i-a confirmat Usatâi.

You may also like

Comments are closed.

By