Congresul PD // Candu: Astăzi începe o nouă etapă pentru partidul nostru. Va fi garantul modernizării statului

candu

Președintele Parlamentului și vicepreședintele PD, Andrian Candu a declarat în cadrul Congresului al VIII-lea al formațiunii că reuniunea de astăzi este un moment oportun pentru a face radiografia partidului şi a obiectivelor politice.

„Am trecut printr-o perioadă de criză în care am demonstrat că putem să muncim. Oamenii din PDM sunt cea mai de preţ. În această perioadă scurtă, am demonstrat că avem capacitatea să facem mai multe lucruri care trebuiau demult făcute pentru ţara noastră. Am început reforme importante pentru ţara noastră. PDM este garantul reformelor. Aceste rezultate se văd şi nu pot fi contestate”, a declarat Candu.

În discursul său, Andrian Candu a menționat că misiunea PD este de a proteja interesele Republicii Moldova. La fel, vicepreședintele democraților a declarat că începând de astăzi Partidul Democrat începe o nouă etapă.

„Toate partidele îşi doresc să ajungă la putere. Şi mai puţine sunt partidele care au viziune proprie pentru a schimba ţara. PDM este partidul care are nu doar un trecut impresionant, dar şi un viitor promiţător în politica moldovenească. Astăzi începe o nouă etapă pentru partidul nostru. Vom face din PDM un partid mare care va fi garantul modernizării statului. Sunt optimist şi cred în şansa partidului nostru. Sincere aprecieri pentru cei care lucraţi în diferite domenii în diferite colţuri ale ţării”, a adăugat Andrian Candu.

Amintim că în jur de 1000 de delegați din toate raioanele țării, membri ai Partidului Democrat din Moldova, s-au reunit în această dimineață în Chișinău, la Congresul VIII al formațiunii. Evenimentul se desfășoară la Palatul Republicii.

You may also like

Comments are closed.

By