Avionul militar rus prăbușit în Marea Neagră // Mai multe CADAVRE, recuperate

3_f49937dd

Autorităţile ruse au început recuperarea cadavrelor victimelor avionului militar prăbuşit în Marea Neagră, relatează site-ul agenţiei Sputnik, citat de Mediafax. Până în prezent, din Marea Neagră au fost recuperate zece cadavre.

La operaţiuni participă peste 3.000 de persoane, 27 de nave, 37 de scafandri, patru elicoptere, drone şi vehicule subacvatice, a transmis Ministerul Apărării.

8_78bb44e1

2_46249e5e

Toate cele 92 de persoane aflate la bordul avionului militar rus prăbuşit duminică în Marea Neagră au murit, a anunţat Ministerul rus al Apărării.

1_16bec840

1_9883794d

„Resturi ale avionului au fost găsite la adâncimi de 50-70 de metri, la circa 1,5 kilometri de ţărm”, a transmis Biroul de presă al Ministerului rus al Apărării.

Menționăm că un avion militar, de tip Tupolev Tu-154, aparţinând Ministerului rus al Apărării la bordul căruia erau 92 de persoane a dispărut după decolarea din oraşul rus Soci. Aeronava făcuse escală la Soci pentru realimentare, după decolarea iniţială de pe Aerodromul Şkalovski, situat în apropiere de Moscova. Aeronava militară a dispărut de pe radare în jurul orei locale 5.40, la circa 20 de minute de la decolare. Pe lista pasagerilor figurau membri ai Orchestrei militare Aleksandrov şi jurnalişti de la Pervîi Kanal, TV Zvezda și NTV. Orchestra urma să susţină un concert de sărbători în Baza militară rusă situată în oraşul sirian Hmeymim.

Screenshot_7

Screenshot_8

Screenshot_9

maxresdefault

You may also like

Comments are closed.

By