Au făcut-o din nou! Jurnaliștii Țopilor fac haz de necaz pe tragedia a zeci de decedați

concurs _cutia neagra_ la jurnal fm

Jurnaliștii trustului deținut și finanțat de mafiotul fugar Victor Țopa dau din nou dovadă de cinism fără margini, făcând haz de necaz pe seama unei tragedii în care și-au pierdut viețile zeci de oameni.

De data aceasta, ei au glumit pe seama interpreților decedați care se aflau la bordul navei rusești TU-154 care s-a prăbușit deasupra Mării Negre.

„Băieții de la Jurnal se pare că nu învață din greșeli. Unul din moderatorii emisiunii „Popcorn show” a propus să pui la ureche o scoică de mare pentru a auzi repertoriul ansamblului Alexandrov. Prin acest act de blasfemie, ei au compromis întreaga echipă”, a scris pe pagina sa de Facebook jurnalista Maria Levcenco.

Aceasta nu este primul caz în care angajații Jurnal Trust Media sunt surprinși că tratează cu cinism tragedii în care și-au pierdut viața oameni. Anterior, realizatorii emisiunii „Ora de ras”, Constantin Cheainu și Anatol Durbală, au fost acuzați de faptul că își fac rating pe tragedia oamenilor în cazul pompierului decedat în incendiul care a avut loc în noiembrie, în sectorul Ciocana. Atunci, realizatorii emsiunii au compus un cântec în care, pe seama decesului pompierului se critica guvernarea și oponenții politici a lui Victor și Viorel Țopa, notează democracy.md.

You may also like

Comments are closed.

By