14 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

A furat un lănțișor din aur chiar de sub nasul vânzătorului. Bărbatul a fost prins imediat

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un locuitor al Capitalei în vârstă de 29 ani a fost reţinut pe urme fierbinţi de un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă (902) din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Acesta ar fi furat, dintr-un magazin de bijuterii, un lănţişor în sumă de peste 20 000 lei. Echipajul mobil 902 a intervenit promt, în momentul când bărbatul de 36 ani a telefonat la Poliţie şi a solicitat ajutor. Făptașul a fost prins printre blocurile de locuit, asupra lui fiind depistat lănţişorul cu o cruciuliţă din aur în valoare de 20 437 lei.

În cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut faptele și a declarat că urma să vândă lanțișorul deoarecere avea nevoie de bani.

Potrivit victimei, individul s-a apropiat de vitrină şi a cerut să-i prezinte lănţişorul, după care a fugit din magazin într-o direcţie necunoscută. El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani, pentru comiterea infracţiunii de jaf.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img