12 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

UPDATE // BOMBA găsită de oamenii legii la Ana Ursachi acasă

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

În cadrul perchezițiilor din această seară, în locuința Anei Ursachi, Procuratura Generală și DOS, au gasit materialele compromițătoare pe care le căutau și pe care tatăl ei urma să i le ducă mâine la Minsk.

Printre probele ridicate de oamenii legii se numără înregistrări video și audio cu judecători, procurori, politicieni și mulți alții, toate făcute cu tehnică specială pe care i-ar fi pus-o la dispoziție Anatol Stepuleac, ex-angajat MAI, care concubinează cu avocata căutată de poliție și procuratură pentru omor.

Sursele noastre susțin că materialul compromițător era colectat cu dictafoane speciale și chiar o geantă femeiască dotată cu o cameră ascunsă în ea. Oamenii legii au descoperit că printre victimile Anei Ursachi, se numără și liderul Partidului Nostru, Renato Usatâi, pe care Ana îl înregistra de mai mult timp.

Polițiștii au aflat că tatăl Anei urma să zboare dimineata la 4:00 la Minsk prin Odesa unde urma să-i transmită toate materialele și compromatul adunat de ea timp de mai mulți ani, dar au descins în ultimul moment ca să fie siguri că toate materialele compromițătoare se vor afla în același loc.

În afară de Usatîi, Ana i-a înregistrat și pe frații Nastase, mai mulți membri din Platforma, membri ai partidului PLR, printre care Ana Guțu, Ion Bodrug, Gheorghe Șalaru. Deocamdată oamenii legii examinează încă arhiva înregistrărilor care este una destul de voluminoasă.

Vom reveni cu detalii

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img