Trei tineri, la furat: Au răpit un microbuz și un automobil ca să se plimbe

Screenshot_1

Ofiţerii de investigaţii ai IP Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au identificat şi reţinut trei indivizi. Aceștia au răpit, în seara zilei de 20 noiembrie, două unităţi de transport de modelele “Vaz” şi ”Mercedes” cu scopul de a se plimba. Aceştia s-au dovedit a fi cu vârstele de 15 ani şi 19 ani, originari din Chişinău, Criuleni şi Ştefan Vodă, care şi-au recunoscut acţiunile criminale în cadrul proceselor de documentare.

Bănuiţii au răpit un microbuz de model “Mercedes”, parcat pe o stradă din comuna Stăuceni, care au declarat că ar fi fost descuiat, iar cheile ar fi fost lăsate în interior de către proprietar. După ce s-au deplasat prin sectorul Râşcani al Capitalei, l-au abandonat la o margine de drum.

Ulterior în jurul orei 03.00, indivizii au răpit un automobil de model “Vaz”, fiind forţat cu un cuţit lacătul portierei, după care s-ar fi pornit în direcţia raionului Criuleni. Astfel aceştia au fost observaţi de un echipaj mixt de patrulare, fiind urmăriţi până la periferia Capitalei, unde au părăsit automobilul iar doi din ei au reuşit să fugă într-o direcţie necunoscută.

În acest context au fost iniţiate două cauze penale pentru răpirea mijlocului de transport, care prevăd o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By